+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

Voopoo Vinci X VW 70W POD

Voopoo Vinci X VW 70W POD

Voopoo Vinci X VW 70W POD

  • Brend: VoopooTech
  • Šifra proizvoda: Voopoo Vinci X VW 70W POD
  • Zaliha: Na stanju
  • 5,699.00

Dostupne opcije

Voopoo Vinci X VW 70W POD e-cigareta

 

Uređaji iz Vinci kolekcije Voopoo-a spadaju među najpopularnije među vaperima širom sveta. Futuristički dizajn, visok kvalitet izrade i širok dijapazon zamenskih glava koje karakteriše dugotrajnost i izražena aroma, čine da su Vinci modeli već dugo među najtraženijim POD-ovima u vaperskoj zajednici. 

Vinci X je najmoćniji uređaj iz ove kolekcije. Pokreće ga izmenljiva Li-ion 18650 baterija, i maksimalna izlazna snaga je 70w.

 

Voopoo Vinci X 70W

 

Vinci se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) i sa NicSalt tečnostima. Konstrukcija grejača i performanse uređaja su takve da se ne preporučuje korišćenje tečnosti koje sadrže destilovanu vodu i u sastavu imaju manje od 70% VG-a. 

 

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na ovom linku:  Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

 

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na ovom linku: NicSalt tečnosti

 

 

Imagem

 

 

 

 

Voopoo Vinci X VW POD pokreće izmenljiva Li-ion 18650 baterija. Kapacitet tank kertridža je čak 5.5ml. Modernog je dizajna i jako lepo leži u ruci, a na ekranu u boji visoke rezolucije su prikazani svi parametri bitni za rad uređaja.

 

Imagem

 

Rad Vinci X uređaja kontroliše čuveni GENE elektronski čip. U Vinci modele je ugrađena GENE.AI verzija elektronskog čipa, prilagođena potrebama POD uređaja, koja donosi nekoliko fenomenalnih rešenja.

 

SMART opcija GENE.AI elektronike pomaže neiskusnim korisnicima, tako što pri ubacivanju kertridža sa zamenskom glavom očita otpor grejača i automatski postavi vrednost snage na preporučenu za taj otpor. Ova opcija se može isključiti, kada korisnik sam želi da postavi izlaznu snagu i/ili ako koristi RBA glavu za Vinci.

 

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja, a zamenska glava se samo ubaci (utisne) u ležište kertridža. 

Kertridž poseduje interesantno rešenje za podešavanje protoka vazduha, dovoljno ga je okrenuti za 180 stepeni i dobijate potpuno novo iskustvo sa istim glavama. 

 

Voopoo Vinci VW 1500mAh POD

 

Za razliku od Vinci VW i Vinci AIR, Vinci X nema mogućnost izbora da li ćete koristiti manuelno (klik na prekidač) ili automatsko aktiviranje grejača. Na Vinci X se grejač može aktivirati isključivo klikom na prekidač.

 

Voopoo Vinci kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave mogu menjati zasebno. 
Vinci koristi tzv. PnP zamenske glave, ponudi su verzije za MTL korišćenje i za DTL korišćenje. Postoji i nekoliko RBA glava za Vinci, gde korisnik može sam da napravi i postavi grejač prema svojim afinitetima.

PnP zamenske glave za Vinci VW možete pronaći na ovoj stranici: Voopoo Vinci PnP zamenske glave

Zamenske tank kertridže možete pronaći ovde: Voopoo Vinci VW / Vinci R / Vinci X kertridž

 

Postoje i 510 adapteri za Vinci POD-ove, koji bateriju uređaja jednostavno pretvaraju u VW baterijski mod koji možete koristiti sa svim standardnim 510 atomizerima!

 

Voopoo Vinci VW / Vinci R / Vinci X 510 adapter

510 adaptere za Vinci X možete pronaći ovde: 510 adapter za Voopoo Vinci VW / Vinci R / Vinci X

 

Baterija se može puniti i unutar uređaja, preko standardnog MicroUSB porta. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A! Preporuka je da se ovakvo punjenje ne koristi svakodnevno, i da se za Li-ion baterije koristi poseban, specijalizovani punjač.

Našu ponudu 18650 Li-ion baterija možete videti na ovoj stranici: Li-ion 18650 baterije

 

 

Voopoo Vinci X

 

Imagem

 

  

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Voopoo Vinci X VW 70W POD e-cigareta
- USB kabal
- 5 zamenskih PnP glava: VM4, VM3, VM1, R1, R2
- Uputstvo

 

Imagem

 

VAŽNA NAPOMENA:

Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača  možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: Voopoo, Vinci X, POD