+381 (11) 228 15 21
Gandijeva 148a, 11 070 N.Beograd
Korpa

VOOPOO Vmate 200W VW / TC baterijski mod

VOOPOO Vmate 200W  VW / TC  baterijski mod

VOOPOO Vmate 200W VW / TC baterijski mod

  • Brend: VoopooTech
  • Šifra proizvoda: VOOPOO Vmate 200W VW / TC baterijski mod
  • Zaliha: Na stanju
  • 8,999.00
  • 7,199.00

Dostupne opcije

VOOPOO Vmate 200W VW / TC baterijski mod

 

Vmate 200W je nov model iz Voopoo fabrike. Radi se o visoko kvalitetnom baterijskom modu dizajniranom da zadovolji i najzahtevnije korisnike. Čuveni 32-bitni GENE čip je ovde u svojoj unapređenoj verziji, što korisniku pruža garanciju maksimalnog užitka. Kod Vmate modela GENE čip je dodatno zaštićen od uticaja tečnosti ili udaraca.

Vmate pokreću dve 18650 Li-Ion baterije, vezane serijski. Vmate se nudi u dve osnovne boje okvira: crna (oznaka P) i srebrna (oznaka S), a plastična bočna vrata se proizvode u nekoliko unikatnih dezena.

 

 

Uređaj poseduje OLED displej na kojem su prikazani najbitniji parametri:
- otpor atomizera koji je priključen
- nivo napunjenosti baterije
- izlazni napon i snaga

Osnovni parametri:
Dimenzije: 89mm x 30mm x 47mm
Kapacitet: zavisi od baterija koje se koristi
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Deklarisani opseg snage: do 200W
Režimi rada: Power (VW) / TC 
Opseg otpora grejača: 0.05 - 3.00 oma (VW režim), 0.05 - 1.50 oma (TC režim)

 

VOOPOO Vmate poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. Na ovom modelu je konektor postavljen na sredini uređaja.

Prekidač, kao i PLUS/MINUS dugmad, se nalaze na ćoškovima uređaja. Iako na prvi pogled ova pozicija deluje neobično, vrlo brzo se pokaže koliko je Vmate prijatan za korišćenje. Osnovna ideja je bila da se napravi kvalitetan i moćan, a u isto vreme lagan i kompaktan uređaj. Moglo bi se reći da su u tome uspeli, jer je Vmate vrlo prihvatljivih dimenzija a težak samo 102g!

U mod je ugrađen set standardnih opcija za bezbednost: opcija zaključavanja parametara, zaštita od kratkog spoja, od prepunjavanja baterije i preteranog pražnjenja, zaštita od pregrevanja, zaštita od pogrešnog postavljanja baterija itd...

 

 

Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Sa tri brza klika na prekidač se bira jedan od dostupnih režima.

 

 

Uređaj pokreću dve izmenljive 18650 Li-ion baterije, koje se postavljaju otvaranjem magnetnog poklopca na boku moda. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!

Našu kompletnu ponudu 18650 baterija možete videti ovde: 18650 baterije

 

Baterije se mogu puniti i unutar uređaja, preko MicroUSB porta smeštenog ispod dugmića za regulaciju. Osim za punjenje, ovaj port služi i za ažuriranje firmware-a uređaja, kao i za povezivanje uređaja sa kompjuterom preko specijalizovanog VoopooTech programa.

 

Kao i kod svih dual-18650 modova, baterije bi trebalo da su "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene i punjene zajedno. Dobra praksa je da im se povremeno zamene pozicije unutar moda.

 

SADRŽAJ KOMPLETA:
- VOOPOO Vmate 200W TC/VW baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu

 Za sve informacije, savete i iskustva drugih korisnika posetite naš FORUM

Ostavi svoj komentar

    Loše           Dobro
Captcha
Oznake: voopoo, gene, vmate